excelsior vrouwen

Na een samenwerking van drie seizoenen met BVV Barendrecht staat Excelsior Rotterdam Vrouwen vanaf de start van het seizoen 2020-2021 op eigen benen. de club is daarmee de eerste en vooralsnog enige betaaldvoetbalclub uit Rotterdam met een elftal in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. In samenwerking met onze Sportclub heeft Excelsior daarnaast ook een complete opleiding voor het vrouwenvoetbal ingericht. binnen onze opleiding kunnen meisjes die bij excelsior komen voetballen op hoog niveau trainen en spelen om uiteindelijk door te stromen naar het hoogste niveau in nederland. de eerste successen zijn een feit. Zo worden op regelmatige basis verschillende speelsters opgeroepen voor nationale jeugdteams.

Excelsior jeugd

De jeugdopleiding is van oudsher de levensader van de club. in het verleden bracht onze opleiding talenten voort als Robin van Persie, Mounir El Hamdaoui, Saïd Boutahar, Luigi Bruins, Ryan Koolwijk, Daan Bovenberg, Danilho Doekhi en Dogucan Haspolat. Dagelijks werken we hard om de talenten van morgen op te leiden voor een succesvolle carrière in het betaalde voetbal.

EXCELSIOR foundation

De Excelsior Foundation is het maatschappelijk hart van de club. als belangrijkste pijlers richt de stichting zich op sportparticipatie, gezondheid, re-integratie, educatie en leefbaarheid/veiligheid. Met haar maatschappelijke projecten bereikt de Foundation elk jaar duizenden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

EXCELSIOR HOSPITALITy

Zoek je een unieke plek voor jouw feest, bedrijfspresentatie, seminar of andere bijeenkomst? Ben jij op zoek naar een locatie dichtbij het centrum van Rotterdam, de uitvalswegen A20, A15 en A16 om de hoek en wil je voor de deur parkeren? Dan is het Van Donge & De Roo stadion de ideale locatie voor jouw evenement! Of je nu een ruimte zoekt voor 6 of 1100 personen, binnen wil zitten of buiten van het veld in ons stadion gebruik wil maken, alles is mogelijk bij Excelsior Hospitality.