EXCELSIOR BUSINESS CLUB

Door lid te worden van de Excelsior Business Club (EBC) kan jij jouw zakelijke netwerk in de regio Rotterdam sterk uitbreiden. Als lid van onze EBC ben je onderdeel van een netwerk van meer dan 250 unieke leden. Elkaar op een laagdrempelige manier leren kennen en langdurige relaties aangaan is waar wij met onze business club voor staan. Hierbij denken wij actief met onze leden mee.

Elk lid van de Excelsior Business Club heeft een eigen accountmanager die twee a drie keer per seizoen op bezoek komt om jouw wensen te bespreken. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je tijdens onze evenementen precies met die bedrijven in contact komt die voor jou relevant zijn. Per seizoen organiseren we minimaal 15 evenementen die allemaal in het teken staan van een goede sfeer en actief verbinden.

Voordelen: • Toegang tot een van meest toonaangevende zakelijke netwerken in de regio Rotterdam • Toegang tot meer dan 15 hoogwaardige Business Events • Toegang tot de exclusieve Excelsior Business App • Vast aanspreekpunt in de vorm van een eigen accountmanager • Pro-actieve verbinding met andere leden van de EBC • Kosten Excelsior Business Club: €450,- exclusief btw voor 2 personen

BELEEF DE SFEER

BUSINESS APP

AGENDA

29 september


Golfcompetitie dag 3

4 oktober


Lunchbijeenkomst over het nieuwe stadion bij Van der Valk Ridderkerk

8 oktober


EBC Wielerpeloton

13 oktober


Footgolf toernooi bij Seve

27 oktober


Golfcompetitie dag 4

28 oktober


Lunchbezoek bij Nsecure


5 november

EBC Wielerpeloton

10 november


Bijeenkomst op Sportcentrum Papendal

18 november


Ontbijtbezoek bij TIEN.

7 t/m 12 december


Wooning Zesdaagse Rotterdam Ahoy

16 december


EBC Kerstgala