Summer Programme

Van Donge & De Roo Stadion

Op basis van uw wensen en behoeften stellen wij een mooi programma samen.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden tijdens ons Summer Programme hebben wij een aantal opties uitgewerkt.

Zomerse borrel

Kom samen met uw collega’s, medewerkers en/of relaties genieten van een zakelijke borrel op een bijzondere niet alledaagse locatie. Terwijl u en uw gasten met elkaar netwerken, bijpraten of werken aan het teamgevoel zorgt ons Hospitalityteam ervoor dat het u aan niets ontbreekt.


Feestavond

Tijdens het Summer Programme kunt u uiteraard ook een spetterend feest houden in het Van Donge & de Roo Stadion. Wij hebben al een aantal dj’s en artiesten voor u op een rijtje gezet. Gegarandeerd wordt het een succesvol feest!


Avondvullend programma

Of kies voor een avondvullend programma door eerst lekker te dineren met uw gasten en daarna de avond af te sluiten met een spetterend feest!
Wij hebben verschillende dinermogelijkheden voor u uitgewerkt. Het Hospitalityteam zorgt dat het u en uw gasten op deze mooie avond aan niets ontbreekt.

Muzikaal entertainment

DJ Jorden

3

Met DJ Jorden beschikt u over een allround DJ. Zijn stijl is divers en hij speelt in op zijn publiek. Betreft het een gemêleerd gezelschap dan is Jorden de DJ die u zoekt!


DJ Illfort Grantz

Illfort is een echte Rotterdammer, bekend van evenementen als Broodrooster, MUST en Metz on sunday. Soul gecombineerd met deep- en tech house dat is DJ Illfort Grantz zijn ding!

Local Heros

Twee DJ's achter de DJ Booth, dat zijn de Local Heros! Verrassende blends tussen verschillende genres. Met hun Funky tracks brengen zij je gasten meteen in de goede stemming!

ANDREW DEANANDREW DEAN

Andrew Dean is een veelzijdige party entertainer die van elke gelegenheid een feestje maakt. Een set van Andrew Dean duurt 60 minuten. Een langere set is uiteraard ook bespreekbaar.
FERRY KOESTERING
Ferry Koestering is een echte allround entertainer. DJ, zanger en presentator hij draait er zijn hand niet voor om. Hij beheerst alle muziekstijlen en weet op elk gewenst moment de gasten in feeststemming te brengen.

FERRY KOESTERING