Summer Programme

Van Donge & De Roo Stadion

Een selectie van de activiteiten die wij voor u kunnen verzorgen.

7x7 voetbaltoernooi

Daag uw medewerkers op sportief gebied uit met een 7x7 voetbaltoernooi! In samenwerking met Excelsior4All wordt er een dag- of middagvullend programma samengesteld in het teken van sportiviteit, teambuilding en gezelligheid. Onder het genot van een hapje en een drankje, wordt er onderling gestreden want uiteindelijk kan er maar één team de winnaar van het 7x7 toernooi zijn!


Pubquiz

Hoe staat het met de algemene (voetbal)kennis van uw gasten? Een pubquiz is een uitstekende manier om daarachter te komen. In teams strijden uw gasten tegen elkaar en wordt door middel van geluidsfragmenten, afbeeldingen en vragen de (voetbal)kennis getest. Een pubquiz neemt zo'n 1,5 tot 3 uur in beslag en kan naar uw wensen en behoeften worden aangepast, zodat de quiz goed aansluit bij uw bedrijf, thema of uw gasten.


Cocktails shaken

Aan de bar kunt u de lekkerste cocktails bestellen. Maar leuker is het om deze cocktails zelf te maken! Tijdens de workshop cocktail shaken leert u de kneepjes van het vak. En op het eerstvolgende feestje steelt u de show met het shaken van de lekkerste cocktails.


Wijnproeverij

Een goed glas wijn bij uw diner of op een zonnig terras kan menig mens waarderen. Maar wanneer het aankomt op het combineren van de juiste wijn bij het juiste gerecht, valt er in de meeste gevallen nog veel winst te behalen. Tijdens de wijnproeverij wordt u meegenomen naar de herkomst van de betreffende wijn. Ook leert u waarop te letten om de wijnen het best tot hun recht te laten komen tijdens het diner. Het wijnassortiment voor de wijnproeverij zal met zorg en eventueel in overleg worden samengesteld.

Tapas of sushi maken

Ga samen met een ervaren chef-kok aan de slag om de lekkerste tapas of sushi te leren maken. Nadat alle gerechten met veel zorg en passie zijn bereid gaat u onder het genot van een drankje genieten van de gemaakte gerechten.


BBQ – Workshop

Hoe is het met uw bbq-skills? Een mooi stuk vlees goed bereiden op de bbq is best lastig! Tijdens onze BBQ-workshop gaan jullie onder begeleiding van een ervaren chef-kok de lekkerste stukken vlees bereiden op de Black Patton Grill om het vervolgens zelf op te eten.


Cursus plat Rotterdams

De cursus plat Rotterdams is de manier om de echte Rotterdammert in uw gasten naar boven te laten komen. Onder het genot van een bakkie pleur, glasie fris of biertje leert men tijdens dit interactieve programma het eigen accent binnen no time af!


Presentaties/seminars

Tijdens het Summer Programme houdt u uw presentatie of seminar gewoon buiten op het veld! Of plaats een podium op het veld en laat uw gasten op de tribune plaatsnemen.