Even voorstellen...

Mike Seghers

Vanaf jongs af aan heb ik al een passie voor koken! Tijdens en na mijn opleiding heb ik gewerkt in de betere restaurants in en rond Rotterdam. Ik heb in de keuken veel ervaring opgedaan maar wilde mij verder ontwikkelen in productkennis. Ik heb daarom besloten de Horeca uit te stappen en als Culinair Adviseur te gaan werken bij de Sligro. Dit heb ik 8 jaar met veel passie mogen doen. Naast mijn baan bij de Sligro had ik mijn eigen bedrijf Moleculair Culinair. Zoals de naam al zegt was ik gespecialiseerd in Moleculair koken en was ik de eerste in Nederland met het geven van workshops en trainingen. Vooral het trainen van chefs en scholieren was mijn core business en vond ik ook het leukst om te doen!

Ook was ik huiskok van meerdere bedrijven met een link naar het Moleculaire, waaronder Cryo Solutions (bedrijf in vloeibare stikstof & droogijs)

Na mijn periode bij Sligro wilde ik toch nog een stapje maken waardoor ik bij Hanos terecht ben gekomen.  Ook weer als Culinair Adviseur maar wel next level. Bij Hanos ben ik 3 jaar geleden begonnen vanaf de opening vestiging Den Haag-Delft, sindsdien ben ik verantwoordelijk voor de totale Horeca. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van Masterclasses aan de professionele Horeca en het organiseren van events.


Culinair Adviseur

Het mooiste aan mijn vak als Culinair Adviseur bij Hanos is dat ik mag werken met de top van Nederlanden

dat ik de ruimte krijg om nieuwe gerechten te ontwikkelen.