Even voorstellen...

Jos Grootscholten

Perceel verwijst naar de grond waar Jos graag met zijn handen in zit. “Een perceel zie ik als een leeg stuk grond waar je zelf invulling aan kunt geven.” De door Jos zelfgekweekte eetbare bloemen en kruiden zult u terugvinden in de gerechten bij Perceel.


We kijken terug op een geweldige start, er is veel gebeurd, we zijn na 16 maanden bekroond met een Michelinster, Jos is uitgeroepen tot Belofte van het Jaar door de Gault Millau en we zijn uitgeroepen tot Capelse Ondernemer van het Jaar.


Het lijkt wel een droom, maar het is werkelijkheid en we beseffen maar al te goed dat we dit iedere dag moeten blijven waarmaken en dit doen we met ons jonge team, wat nog vol passie, dromen en ambitie zit. We willen de gast verrassen met onverwachte smaakcombinaties en gastvrije service.

Proef het talent

Talenten Jos Grootscholten en Sharon Tettero brengen internationale ervaring en smaak naar de dijk aan de idyllische IJssel. Het koppel mengt buitenlandse invloeden met zelfgekweekte eetbare bloemen en kruiden. De liefde voor het vak straalt er van af. U kunt onverwachte smaakcombinaties verwachten, pure smaken en in het voorjaar en de zomer zelfs heerlijke kruiden en eetbare bloemen uit eigen naast het restaurant gelegen kruidentuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het terras aan de Hollandse IJssel en vrij parkeren voor de deur, dit alles net onder de rook van Rotterdam (10 minuten rijden vanaf centrum). Ervaar het zelf!

Dorpsstraat 3

2902 BC Capelle aan den IJssel

010-2271922

www.restaurantperceel.nl

Lunch: woe t/m zo 12.00 - 14.00

Diner: woe t/m zo 18.30 - 21.00