Even voorstellen..

Ad Janssen

Meesterkok Ad Janssen zijn culinaire carrière met een opleiding brood en banket in Eindhoven. In 1988 slaagde hij voor de titel SVH Meesterkok.

Ad Janssen is de verbindende schakel tussen alle bij de GasteRhoon-groep aangesloten horecabedrijven. Na jarenlang tv-kok geweest te zijn bij de Tros, heeft hij zich inmiddels met hart en ziel op deze prachtige restaurants en hotels gestort.

Hij was toen al chefkok in Het Kasteel van Rhoon dat hij in 1996 overnam. In 2010 werd hij gekozen tot de Meest Markante Horeca-ondernemer van Zuid-Holland: hij had zijn vleugels onder meer uitgeslagen naar Dordrecht waar hij Bellevue Groothoofd nieuw leven inblies en in het Dordrechts Museum begon met Art & Dining. Een jaar later werd hij Meest Markante Horeca-ondernemer van Nederland.

Het Kasteel van Rhoon, waarmee het voor Ad Janssen als horeca-ondernemer allemaal begon, is intussen onderdeel geworden van het GasteRhoon-concern.

RotterTram

Ad Janssen schreef kookboeken, rubrieken in kranten en tijdschriften en verscheen tien jaar lang als televisiekok op televisie. 

Vanaf 28 juni 2018 verzorgt Ad een nieuw concept. Vanaf dan rijdt de RotterTram door Rotterdam. De historische tram is omgebouwd tot rijdend restaurant met keuken, toilet en 44 plaatsen. In 2.5 uur rijdt de RotterTram terwijl gasten genieten van een culinair viergangendiner met bijbehorend drankarrangement van Ad Janssen. 

Postbus 858

3160 AB Rhoon

Horecabedrijven


Bellevue Groothoofd

Het Kasteel van Rhoon

Het Wapen van Rhoon

Art & Dining

BIGGO restaurant

Van Ja tot Z

Kookstudio het Oude Reghthuys

De Poort van Dordt

010 506 16 00

www.adjanssen.nl