EXTRA SPONSORMOGELIJKHEDEN

Mannen voetbal

Het 1e elftal van Excelsior Rotterdam speelt in seizoen 2018-2019 voor het 5e jaar op rij Eredivisie. De ambitie om een stabiele Eredivisieclub te worden, wordt gesteund door sponsoring.


Het sponsoren van het eerste elftal kan perfect gecombineerd worden met netwerkuitbreiding, relatieonderhoud en exposure mogelijkheden! Benieuwd? (noelle.vanloon@sbvexcelsior.nl of
06-14400081).

Van Donge & De Roo Stadion

Buiten de wedstrijddagen is het mogelijk om een unieke ervaring voor uw klanten, personeel of familie te beleven. Dit is mogelijk door verschillende ruimten of het veld af te huren.


Neem contact op met Karina Bugter indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van het Van Donge & De Roo Stadion als evenementenlocatie (karina.bugter@sbvexcelsior.nl of

06-57371539).

Jeugdopleiding

De sponsors van de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam dragen direct bij aan de kwaliteit van de opleiding waar de nieuwe Luigi Bruins wordt klaargestoomd voor een carrière in het betaald voetbal. Naast het maatschappelijke aspect zijn de belangrijkste kenmerken van onze jeugdopleiding talentontwikkeling en presteren met plezier.


Meer informatie? Bekijk onze brochure of neem contact op met Anthal van den Berg voor een kop koffie (anthal.vandenberg@sbvexcelsior.nl of 06-16580714).

Excelsior4All

Stichting Excelsior4All is het maatschappelijke hart van Excelsior Rotterdam. Het doel van de stichting is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbeteringen can de leefsituatie van inviduen, groepen en wijken.


Niels Redert staat u graag te woord (info@excelsior4all.nl of

06-26945601).